SUPRISE!

nu ska jag iväg mot min överaskning, amir har varit så jävla hemlighetsfull så har faktiskt ingen aning vad han planerat för något ;s allt jag vet är att han hållt på sen kl7 och att jag ska gå hemifrån om 10 minuter för då är allt klart, haha.. men älskar överaskningar så kommer säkert bli kul!

hoppas bara det inte involverar för mycker dricka för imorgon ska vi upp klockan 7 och ta oss till göteborg! haha, kommer bli så jävla skönt, komma bort från allt och bara ta det lugnt, säger jag trots att jag var på semester för bara några veckor sen, haha men alltid skönt att få komma hemifrån (: blir förhoppningsvis liseberg på lördagen och sen får vi se vad vi hittar på dom andra två dagarna! förhoppningvis blir det en del shopping också, fick ju lönen och en massa presentkort idag ;* men nä, nu får jag väl springa iväg.. är helt nervös, haha, men på ett bra sätt (; so wish me luck..



födelsedags present från älskling ;* dock jag som valde ut den, men man ska ju få något som man gillar så då får man hjälpa till lite ju (;

RSS 2.0