UPPDATERING!

..and im back! har legat i ide ganska länge nu känner jag, ca en månad sen jag blogga eller något sånt va? haha, sjukt hur lite tid man har för såna enkla saker som att bara göra ett inlägg om dagen till exempel men det händer så mycket annat och man tänker helt enkelt inte på det ;o men nu kände jag dock att det var dags för en liten uppdatering, trots att jag nt har mycket tid på mig nu heller, haha, ska iväg på restaurang med amir om 20 min någonting men kände att jag var relativt fixad så då hinner jag väl göra ett kort inlägg (:

idag har det varit sjukt härligt, sol och värme hela dagen, och det gillas verkligen! speciellt efter alla dom här dagarna med regn! så jag har tillbringat eftermiddagen med underbara amanda och lite shopping i stan. efter det tog vi varsin glass på rådhustorget och träffade på madvi. satt och snacka i någon timme, gjorde lite småplaner inför hbg-festivalen, trots att jag jobbar alla dagar ): skulle egentligen jobbat lör-sön men åker ju då så fick byta pass till tors-fre ): sucks men va ska man göra? så min enda chans att gå med tjejerna blir torsdag kväll, hur sugna dom är på det vet jag nt men annars får jag väl bara gå med min amanda (: gör nt mig ngt ;* men vi får se vad som händer!

efter det gick jag en runda med amir, köpte mig en hotdog för jag var så hungrig och orkade nt vänta tills halv10 så det blev ett kort stopp inom olivers (: sen blev det hem till mormor för lite skräddar-syning? haha, om det ens är ett ord? vet nt men ni vet väl vad jag menar iaf (: förhoppningvis. Lämnade in två kjolar igår som jag planerar att ha till semestern så skulle kolla om hon hade lyckats och dt hade hon, blev jättefint ;* älskar min mormor, världens bästa!

och imorgon blir det köpenhamn med hjärtat, åker nog härifrån ganska tidigt så kan nt vara ute alltför länge idag, men det blir det nog nt (: ska iväg till irakiska ambassaden för att försöka fixa hans pass så vi får väl se hur det går med det, hur som helst kommer det väl bli en rolig dag med en massa solsken får vi hoppas!
Men nu får jag nog gå mot stan annars stänger snart restaurangen, haha men vi hörs ;*

RSS 2.0